Kırıkkale'nin tamamını geliştireceğiz

Kırıkkale

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, vatandaşların sağlık ihtiyacını karşılayacak hastanelerin önemli olduğunu söyledi. Yılmaz, yatırımların şehirden uzak ve kopuk olduğunu belirterek, Şehir sadece batıya doğru gelişiyor, biz geld

SORUNLARIN HEPSİ ÇÖZÜLECEK
Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Tekin Akça ve İl Halk Sağlığı Müdürü Feramiş Ender Güngüneş’i ziyaret etti. Hastanede hastalarla tek, tek tokalaşan Yılmaz, hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastanenin modern bir yapıya sahip olduğunu ancak, buraya ulaşmakta zorluk çektiklerini belirten hasta ve hasta yakınları, aylık 500 TL gibi bir ulaşım ücretleri olduğunu bildirdiler.
Yılmaz ise sorunların 30 Mart akşamı çözüleceğini ve bu seçimi kazanacaklarını söyledi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ
Seçimi kazanmak için önemli çalışmaların yapıldığını belirten Yılmaz, tüm Kırıkkale’yi geliştirmek için önemli çalışmaların yapılacağını açıkladı. Şehre yapılan yatırımların batıya doğru kaydığını belirten Yılmaz, bunun Merkez’de ki vatandaşlar için dezavantaj olduğunu bildirdi. Halkın bu konuda çok büyük sıkıntılar çektiğini belirten Yılmaz, Belediye Başkanı olması halinde kentin tüm bölgeleri için çalışacaklarını ve Kırıkkale’yi geliştireceklerini ifade etti.

PLANSIZ YÖNETİM ANLAYIŞI VAR
Şehrin plansız bir şekilde yapılaştırıldığını, yatırımların çoğunun Kırıkkale dışına gittiğini belirten Yılmaz, yatırımın hep Yahşihan Bölgesi’ne yapıldığını söyledi. Hastanenin, üniversitenin ve yeni yapılanmanın Yahşihan’da olduğunu belirten Yılmaz, vatandaşların ulaşım yönünden ilçeye gitmekte sıkıntılar çektiğini iddia etti.Yahşihan’ın iyi bir şekilde geliştiğini ve kentin Paris’i olduğunu belirten Yılmaz, Kırıkkale’nin de aynı şekilde olması için 30 Mart’ta sandıkta Saadet Partisi’ni seçin uyarısında bulundu.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ
Seçimleri kazanmak için gece gündüz çalıştıklarını belirten Yılmaz, kentin sorunlarını bildiğini ve çözüm için elinden geleni yapacaklarını bildirdi. Belediye’nin kurumsal bir yapısından çok şirketsel bir yapıda bulunduğunu belirten Yılmaz, belediye işçilerinin maaş alamadığını ve bunun kanuni bir suç olduğunu ifade etti. Kendisine büyük bir desteğin olduğunu bu destekle önemli başarılara imza atacaklarını belirten Yılmaz, her dönem yanında olan vatandaşlara teşekkür etti. Bu davanın zaferle neticeleneceğini belirten Yılmaz, belediye burçlarına bayrağı dikeceklerini ve milli görüş hâkimiyetinin Kırıkkale’de var olacağını kaydetti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız